Wzruszająca historia Maleny i Klepetana, która jednak już się zakónczyła. :( Nie znamy dalszych losów Pana Stjepana Vokića, który bardzo przeżył odejśćie i Malenki i Klepetana. Może ktoś coś wie ?
Postów: 27934 Miejscowość: Sucha Beskidzka Data rejestracji: 27.11.10
Dodane dnia 13-06-2015 05:47
Ptasia Wyspa, jako forum,posiadające użytkowników, przestała działać, ponieważ nikt nie miał ochoty pisać obserwacji. Niewątpliwie, są osoby, które to ucieszy, ale są też tacy, którzy nas polubili. Postanowiłam kontynuować pisanie sama, oczywiście, według swojego wyboru. Strona musi jednak ulec przebudowie, co wymaga czasu. Nie będzie to już Ptasia Wyspa, tylko moja Ptasia Wyspa.
Zachowam formę forum, ponieważ jest ono dobre, jeśli chodzi o uporządkowanie obserwacji, ale rezygnuję z użytkowników, chyba, że postanowią zostać i pisać obserwacje. Konta użytkowników pozostają, można pisać na boksiku.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim, tworzącym Ptasią Wyspę i życzę im samych miłych doświadczeń z obserwacji ptaków.
Tych, którzy polubili Ptasią Wyspę, proszę o cierpliwość.
[img]https://images86.fotosik.pl/487/9b7cee49f5adc40dmed.jpg[/img]
Edytowane przez gersenda dnia 19-06-2015 07:44